Followers Tersayang

Khamis, 8 September 2011

Marsha Milan Londoh vs 30 biji pil.



Salam semua..
Pagi tadi masa aku dengar radio THR Gegar aku ada dengar berita pasal Marsha Milan Londoh,
Korang sure kenal punya dia ni pelakon utama Drama Kum-Kum dan bekas pelajar Akademi Fantasia 3 bersama Mawi World yang meletup-letup suatu ketika dulu. 
Berbalik kepada berita yang aku dengar pagi tadi tu mereka mengatakan Marsha Milan Londoh dimasukkan ke hospital kerana menelan 30 biji pil!!!
Bapak banyak dia telan pil, menurut pengurus beliau Marsha ni seringkali sakit, tu yang dia telan banyak ubat dan tak penuhi undangan show kadang-kadang tu. Tak tahulah itu statement betul atau statement cover. 
Apapun, kita harapkan Marsha agar sembuh segera. 
Apa-apa hal pun janganlah nanti keluar statement lain yang dia cuba bunuh diri pulak (minta jauh)
Ini bukan negara Korea yang mana artisnya kalau ada tekanan perasaan amik jalan mudah bunuh diri.
Hope dia sembuh cepatlah.
Kalau nak baca entry penuh mengenai berita tersebut yang aku google dari blog lain, 
kliklah link ni 

p/s ~Aku amik gambar tu dari blog abang nara/ beautiful nara, hope tak apa-apalah ye..:)

7 ulasan:

Amy Syaquena berkata...

i wish marsha cepat sembuh dan kembali aktif di dunia senia..


note: salam kenal dan selamat hari raya..

http://www.sinarraudah.com/2011/09/marsha-masuk-hospital-telan-ubat-aku.html

FATRIM SYAH berkata...

Salam kenal dan Selamat Hari Raya..:)

Finaz Jaafar berkata...

eh betul ke nih??pehhh..bole mati wo~

FATRIM SYAH berkata...

Finaz Jaafar~Hope dia sembuh cepat, maybe dia telan pil tahan sakit banyak sangat nih, campur lagi panadol plus vitamin C..:)

semasa berkata...

Mudah2an masha sehat sediakala...


Salam Kenal dari A to Z Lyrics!

sELAMAT hARI rAYA aIDILFITRI mAAP zAHIR dAN bATIN


lagu rAYA khAS untukmu...

Hans berkata...

putus cinta ke minah nh?

FATRIM SYAH berkata...

Hans~Yang tu tuan punya badan sendiri boleh jawab..hahaha..kemungkinan yg kuat kan??