Followers Tersayang

Ahad, 11 September 2011

Segmen C'Ayob: Tukar Link Selama 30 Hari


Salam semua..
Sekarang, sudah masuk hari ahad dah bersamaan 11 September 2011. 
Sedang aku blogwaking di beberapa blog yang sure best aku telah terserempak dengan satu tawaran yang sangat istimewa.
Tawaran tukar LINK SELAMA 30 HARI!!
Siapa tak nak kan??
Terutamanya untuk aku yang memang baru je aktif di dunia blogging ni.

So, caranya senang sahaja.
Aku ikut peraturan yang ditetapkan oleh pemilik blog itu; 
buat entry khas untuk segmen tukar link 30 hari.

Habuannya??
Blog kita akan dipromosikan selama 30 hari, bermula pada hari segmen ini ditutup iaitu pada 11 September 2011 jam 11.59 malam.

SO, tunggu apa lagi???
Untuk join segmen ini juga.
 Klik Link Di Bawah..



4 ulasan:

www.myobw.com berkata...

wah.. segmen menarik 30 hari ya!... hahahaha~


jom bersantai...

FATRIM SYAH berkata...

Thanks singgah pagi2 ni..:)

Cik Jannah berkata...

menarik !

FATRIM SYAH berkata...

Cik Jannah~Marilah join beramai2..:)