Followers Tersayang

Khamis, 29 September 2011

Cantiknya Kad kahwin Nabil Raja Lawak.


SALAM SEMUA..

Cantiknya kad jemputan kahwin Nabil dan Zira ni. Semua tahu kan Nabil bakal berkahwin esok,

 30 Oktober  September 2011 di Putrajaya. (boleh2 salah letak..hahahaha.typo)

Masa buka murai.com tadi ternampak kad kahwin mereka yang super duper 

simple, nice dan menarik..tak sampai pun RM 12 juta kos perkahwinan mereka.

 Hanya sekitar RM 150,000. 

Dikhabarkan juga tema yang dipilih mereka adalah kisah dongeng,

wah...macam lagu Stacy yang best tu pulak.

Apapun, tahniah Nabil dan Zira.

 Majlis resepsi pula akan diadakan di I-City Shah Alam pada 2

Oktober dengan tema ini jugak..what...really??

Memang macam prince and princesslah kot..siap dimeriahkan

dengan lampu2 I-City tu....Suka tengok gambarnya...cute gila!!!


2 ulasan:

FATRIM SYAH berkata...

Fairytale amat...........yg teramat......

aleen aiden berkata...

woahhh,arini dorang kawen eyh..congratulations 4 both of them..baru dpt tengok kad jemputan die ni ha.hu3