Followers Tersayang

Selasa, 20 September 2011

FELIX AF3 SUDAH BERKAHWIN



SALAM SEMUA

Dulu rumah aku takde astro lagi masa Akademi Fantasia 1 & 2.

Masa Akademi Fantasia 3 pun belum ada lagi, tapi sempatlah tengok 

di rumah bapa saudara sebab tinggal dekat 

situ masa kursus dulu.

Masa mula2 tengok AF3 tu, memang suka tengok peserta Sabah.

Mungkin sebab aku ni orang Sabahan juga kot.

Yalah, sokong orang sendiri.

Masa tu lah aku tertengok si Felix ni, bakat dia lain dari yang lain.

Aku dah agak dah dia akan jadi juara, tapi apa boleh buat.

Mawi pula tiba-tiba masuk.

Ini antara nyanyian Felix AF3 yang paling aku minat..Yang sedang-sedang saja...



Berbalik kepada tajuk besar tu.

YA! FELIX SUDAH BERUMAHTANGGA.

Aku terbaca dekat blog abang Nara. Thanks abang Nara sebab bagi info tu.

Dah lama tidak mendengar khabar si Felix ni, hari-hari dengar radio Sabah terdengar suara si Ebi sahaja, 

entah apa yang dia buat sekarang

Mungkin menyanyi lagi kot, lagu2 dusun.

Apapun TAHNIAH Felix yang telah berkahwin dengan pasangannya Lydia Selamat.

Ini antara gambar2 majlis perkahwinan Felix AF3 & Lydia Selamat yang diambil dari

laman facebook David Aramaiti

Tengok apa tu Felix?? 


Felix dan ahli keluarganya..:)


Apa yang terbaiknya Felix?? Sama padan mereka. 


Wah Felix, macam model pula kamu. Tahniah!!




p/s ~  Kliklah ads dekat atas kalau sudi, nak bayar PTPTN katanya..:)
 



1 ulasan:

FATRIM SYAH berkata...

Felix, even takde komen thread ini sbb lambat tayang, sengaja letak di sini sbagai peringatan, ini berita terakhir tentang Felix AF3 yang pernah popular satu ketika dulu.