Followers Tersayang

Rabu, 7 September 2011

~Mari Join Komuniti Kaki Ping Blog~

Assalamualaikum? Salam Sejahtera? Selamat Malam...Salam Satu Malaysia!!

Hari ni aku baru join satu komuniti baru di laman facebook iaitu Kaki Ping Blog. 
Aku baru tahu kewujudan laman facebook komuniti ini pagi ini.
 Tapi ahli dan admin di dalam group ni memang best. 
Sampaikan Admin Kaki Ping Blog iaitu pemilik blog Ah!Camne dapat detect kesalahan dalam info facebook saya yang selama ni saya sendiri tak sedar. 
Terima Kasih banyak2 kepada admin tu. 
Okeylah, tanpa membuang masa marilah kita join group yang baru ditubuhkan ini, kita sama-sama mempromosi blog kita sendiri. 
Ada blog kalau tiada orang nak melawat pelik jugak kan?? 
Meh klik link kat bawah ni untuk menyertai Komuniti Kaki Ping Blog..:)


p/s - Apa tunggu lagi, klik ramai-ramai. Meh-meh...ringan-ringankan tangan tu..:)
                                                      


3 ulasan:

MissViVio berkata...

hee~ xjoin lg. nti sya join. :)

FATRIM SYAH berkata...

ok, nanti joinlah ya miss Vivio. Meriah jugak kat situ..:)

Geng Lepak berkata...

Haha..like this community sebab lagi friendly...nice one...