Followers Tersayang

Ahad, 18 September 2011

Hanya Khabar angin?? Siapa yang PROPA??





SALAM SEMUA.

Fuh! Hari ni terbaca pula statement seorang penulis lirik untuk album ALL YOUR LOVE 

nyanyian 

Dato' Siti Nurhaliza.

Menurut orang yang hanya bernama Christyle itu, empunya lagu All Your Love serta sebuah lagu 

yang dirakamkan Dato' Siti dan Sean Kingston. 

Penglibatan Alicia Keys dan Pit Bull dalam album All Your Love itu hanyalah khabar angin 

semata.

MURAI.MY yang propa ke ni??

Kalau betul okeylah, kalau tak takpelah, next time.

Namun, yang tak sedap didengar,

Si Christyle penyanyi dan penulis lirik Australia ini mengatakan

dia hanya menerima sebahagian bayaran oleh pihak penerbit, malah belum habis dibayar lagi.

Malah siap mengatakan Sean Kingston juga 

mengalami nasib serupa dan ia menyebabkan Encik Sean Kingston melambatkan proses 

penghantaran rakamannya ke Malaysia.

Hmm...Entah apa niat si Christyle ini.

Siap tulis dekat twitternya lagi.

DAN

dia dan status twitternya itu sudah tidak ada lagi di laman sosial itu.

PELIK.

Tak patut betul,

nampak sangat dia ni pentingkan duit dari karya.

Kepada Dato' Siti Nurhaliza,
as a fan.
Kami doakan yang terbaik untuk album
ALL YOUR LOVE.
Kalau benarlah tiada rakaman duet bersama Alicia Keys dan Pitbull pun takpe,
kami support artis tempatan yang mahu maju dalam industri..:)

~PEACE~



Sumber ~ Murai.com.my

p/s ~ Mari Klik saya!!

2 ulasan:

Fadzmie Mohamad berkata...

Takde duet dengan artis luar pun takpe. Ramai still nak dengar lagu tu. Kan? ^^

FATRIM SYAH berkata...

Ya, begitulah. Tentu saja ramai nak dengar lagu Siti. Cukuplah seorang je dulu dia berduet (sean kingston), ekspiremen industri ni..:)