Followers Tersayang

Isnin, 22 April 2013

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur (PBAKL 2013), Teruja noksss!


Teruja sungguh gamaknya. Iyalah, tahun lepas tak menyempat. Amik ko sekali 4 session, puas hati  terlebih tu. Bapak over!

Inilah 5 buah  novel FIXI yang baru diterbitkan.

2 set kombo manakala 3 lagi single mingle! (Bapak teruja nak guna baucer buku rembat!)

Dah, tak dapat cakap banyak. Meh jenguk jadual penulis pula.


p/s --> overnya jadual aku! Takpelah. Jika ada perubahan kelak akan diberitahu kemudian. Moga semuanta berjalan lancar. JEMPUT DATANG! ^___^

2 ulasan:

Aku Dan Komputer berkata...

Assalamualaikum, saya dtg singgah dan follow blog ni :D smile always !!

Nazmin Nazifa εїз berkata...

waa..kaki novel ke ni ?? hehehe .. mcm abg In jugak ...koleksi bnyk novel fixi and lejen press :)

Dan dia pun ade jual bku2 keluaran ni.. blh stg tngk tpi nmpk mcm dah bce semua ni :P hehe .. and In pun ade petik link blog ni utk salah satu review buku :)