Followers Tersayang

Jumaat, 22 Januari 2010

TAKLIMAT?? WAKIL FAKULTI??

Aku tak tau apa benda A.P.A tu.
Tapi tetiba je aku jadi wakil fakulti tuk gi Induk.
Pastu Cik Haiza ngan Timbalan Dekan Dr.Mahadi ajar jawab soalan kalau di tanya.
Fuh! Berpeluh aku.
Dorang kata pihak MQE nak datang fakulti rabu depan 27 Januari jam 2 petang but before that mereka akan datang Induk dulu bagi taklimat dan disscussion ngan wakil setiap fakulti pada 26 januari.
Macam assignment la pulak.
Harap2lah ok, aku pun tak berapa jelas MQE tu apa, yang aku ingat masa taklimat tadi quality je.
Hampeh tul..mamai.
Tapi tugas MQE ni adalah memberi penilaian dan pengiktirafan bukan saja pada fakulti tapi seluruh UiTM.
GOD bless UiTM. Sentiasa di hatiku.

1 ulasan:

BENCI + CINTA =BERCINTA berkata...

Paling tak boleh blah masa perjumpaan ngan pihak MOE tu dia tanya. After I graduate nak buat apa?
I ngan selamba jawab nak jadi editor majalah fesyen. Then dia tanya majalah fesyen top kat Malaysia...I boleh jawab Intrend yang takde kena-mengena. Then pastu baru I ingat majalah faces semua tu..diam2 je I...orang tu pun bukan nak tanya banyak sangt pun, dahlah tak silent phone dia, then sambut plak call banyak kali, maybe something more urgent than talk nonsense, pas2 dia kuar...