Followers Tersayang

Sabtu, 29 Ogos 2009

Aku TENSION!!!!!!

Boleh-boleh kad etc BSN aku tu rosak. Konon-konon iklan dulu masa buat kempen, tahanlah, keballah. Hampeh jer...Kalaulah aku tahu jadi camni, dah lama aku buka Maybank. Terus plak kad etc tu kena block untuk semantara waktu. Tambah menyakitkan ati, masa aku sampai kat situ, wakil BSN tu siap suruh aku cuba 2,3 kali kat ATM mesin. Bapak sial...kalau dah rosak tu rosak gak, nak gak aku patahkan kad etc tu depan dia. Lepas tu dia suruh buat kad baru beserta buku. Amboi???? Buku tu aku letak mana pun aku tak tau. Dalam rumah aku tu ada banyak almari, entah almari mana ntah aku letak... Siut betul & boleh membuat aku hilang sabar, nasib baik dalam tu ada yang bernilai (duit yang mak aku kirim bulan2 beserta makcik2 aku, uncle aku semua). Entah apa ke jadahnya kad etc tu tiba-tiba block, tak leh shopping camni. TIDAK!!!!!!! Aku tension!!! Kalu nak tunggu 2 minggu baru nak siap, alamat takde baju raya, kasut raya dan contact lense rayalah aku taun ni, mak aku dah bank in RM 5oo dalam tu. Urgh!!!! Aku tension!!!!

1 ulasan:

BENCI + CINTA =BERCINTA berkata...

Oleh kerana duit yang ada pas2 untuk beli keperluan. Aku telah memutuskan untuk tidak makan nasi. (Alasan kukuh ke ni?). Nak kurus before raya ni. Nanti raya nak bedal macam2.