Followers Tersayang

Khamis, 17 November 2011

~Group Ping Blog yang wajib anda sertai~

~SALAM SEMUA~

Hari ni saya nak share Group Ping Blog yang ada dekat Facebook. Selain ianya penting untuk kita mempromosi blog, ia juga penting untuk kita mengetahui perkembangan semasa melalui blog-blog hebat seantero Malaysia. Maka dengan ini saya mengumumkan beberapa Group Ping Blog yang wajib anda sertai terutamanya blogger baru. Mari jenguk dan klik semuanya.


























*Okeylah, 25 group ping tu cukuplah kot. Mungkin ada lagi group yang tak tersenarai, harap maaf. Anda boleh tinggalkan link ping blog group anda di ruangan komen supaya senang saya masukkan dalam list di atas. Plus, kalau boleh followlah blog saya. Terima Kasih semua. 
Have a nice day ^_^

#Tambahan dua lagi group ping blog, sumbangan  Cik Eka & Mr Ku Azhar. Terima Kasih ya...:)


8 ulasan:

cik eka berkata...

salam..
nak pomot link
hehe
tapi group ny pn baru je di tubuh kan so mcm ta d ape2 sgt la
hehe

cik eka berkata...

http://www.facebook.com/groups/283141118392204/

FATRIM SYAH berkata...

Ok je Cik Eka. Owh ping group negeri Pahang ya. Good Luck..:)

Ku Azhar berkata...

nak tambah gak info kwn2 :)

https://www.facebook.com/groups/CrewBloggerGempax/

FATRIM SYAH berkata...

Terima Kasih Encik Ku Azhar atas pengenalan lagi satu group ping blog..:)

Qil_H0shi berkata...

thanz 4 the inf0 :)

cik eka berkata...

mekasih^^

FATRIM SYAH berkata...

Most welcome semuanya..:)